Koerier en transportbedrijf MVD koeriers in Lelystad

MVD koeriers beschikt over zowel grote als kleine transportmiddelen die uw pakket vanuit Lelystad op ieder gewenste plek kunnen bezorgen in Nederland en Europa. Wij leveren koeriersdiensten naar het buitenland, gekoeld, verwarmd en binnen Nederland. Stel u moet een pakket bezorgen dat onder de 7 graden moet blijven kunnen wij daarvoor zorgen. Onze transport voertuigen beschikken over een temperatuur-registratiesysteem waardoor uw product op de juiste wijze geleverd kan worden. Als u kiest voor MVD koeriers, kiest u voor een bedrijf waar u altijd op kunt rekenen.

 

‘’Onze koeriersdienst is 7 dagen per week 24 uur per dag actief, bereikbaar en beschikbaar.’’

MVD koeriers is gevestigd in Lelystad en is in januari 2017 uitgebreid met 3 nieuwe transport auto’s en een koelwagen waarvoor MVD koeriers GDP gecertificeerd is. Sinds februari 2017 zijn wij te bezoeken in ons nieuwe pand gevestigd in Lelystad aan de Havenweg 21C. Bent u opzoek naar een koerier voor uw pakketten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0320 841841.

 

We werken o.a. voor fabrikanten, leveranciers, medische producenten en advocaten.

Contact informatie

MVD Koeriers

Havenweg 21c
8243 PL Lelystad

0320 841841

Info@mvdkoeriers.nl

MVD Koeriers is een snel groeiend, veelzijdig en zeer flexibel bedrijf waar de klant centraal staat. Wij bieden een passende vervoersoplossing in heel Europa en hebben hier ruime ervaring in, zelfs binnen 24 uur. Ons wagenpark beschikt over voertuigen in alle maten tussen bestel auto en kleine vrachtwagen. Ook bieden wij gekoeld transport aan via GDP richtlijnen. Hiervoor zijn wij dan ook GDP gecertificeerd.