Koeriersdiensten en transport in Europa

Wilt u een belangrijk pakket versturen binnen Europa dat zorgvuldig en snel geleverd wordt, dan is Transport Europa door MVD Koeriers wat voor u! Wij zijn een gespecialiseerd transportbedrijf en dat is belangrijk wanneer u uw goederen wilt versturen. De belangrijkste benodigdheden voor een gespecialiseerd transportbedrijf zijn gedreven koeriers die zorgvuldig met uw zending omgaan. Uw zending is belangrijk en daar zijn onze koeriers zich goed van bewust. MVD Koeriers draagt zorg voor koeriersdiensten door heel Europa en dit dag en nacht!

MVD Koeriers door heel Europa

MVD Koeriers is een dynamisch en veelzijdig bedrijf dat ieder jaar een groei doorstaat. Bij MVD Koeriers heeft u als klant veel mogelijkheden. Naast onze standaard werkzaamheden doen wij graag iets extra’s voor u. Wij zijn flexibel in zowel de tijdstippen als de bestemmingen en denken graag met u mee. De klant staat bij ons centraal en dat is terug te zien in de uitvoering van onze werkzaamheden! 

De werkwijze van MVD Koeriers

U kunt uw gegevens achterlaten via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Verder kunt u ook zelf contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0320-841841 of per e-mail: info@mvdkoeriers.nl.

Tijdens het contact, zowel via mail als via de telefoon, zullen wij samen met u een datum en een tijdstip bepalen voor het ophalen en het afleveren van het pakket. U bent verzekerd van een vlotte en zorgvuldige transport van uw goederen!

Heeft u vragen?


    Waarom MVD Koeriers voor uw transport?

    MVD Koeriers is naast een zorgvuldige, ook een vlotte transporteur. Wij streven ernaar om uw zending binnen maximaal twee dagen af te leveren. Heeft u een pakket die dezelfde dag nog geleverd moet worden? Dan bent u bij MVD Koeriers aan het juiste adres. Doordat MVD Koeriers dag en nacht koeriersdiensten levert, kunnen wij uw verzending ook binnen 24 uur leveren. Koerierdiensten door heel Europa binnen 24 uur dat is waar MVD in uitblinkt.