Opslag & Verhuizen

Verhuizen brengt een hoop stress met zich mee, maar MVD Koeriers kan u daarbij helpen. MVD Koeriers helpt u graag met een kwalitatieve en snelle verhuizing. Dit doen wij door uw spullen van uw oude adres naar uw nieuwe adres te vervoeren, hoe vaak u wilt. Daarnaast biedt MVD Koeriers ook opslagruimtes aan, dit biedt u de mogelijkheid om eerst uw spullen bij MVD Koeriers op te slaan en op de door u gewenste datum te bezorgen bij uw nieuwe adres. MVD Koeriers is een flexibele koerierdienst en denkt graag met u mee. Wilt u meer weten over wat MVD Koeriers voor u kan betekenen tijdens uw verhuizing of heeft u andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0320-841841 of per e-mail via info@mvdkoeriers.nl.

MVD Koeriers Verhuismogelijkheden 

Er zijn verschillende transportmogelijkheden om uw meubels en overige spullen te vervoeren van A naar B. Bij een groot aantal hoeveelheid goederen en bij grote meubels lijkt het vanzelfsprekend om een vrachtwagen te huren bij MVD Koeriers. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd, omdat je voor een vrachtwagen een speciaal (C, C1, CE)  rijbewijs nodig hebt. Daarentegen bij het vervoeren van een groot aantal hoeveelheid goederen over enkele honderden kilometers is het gebruik maken van een vrachtwagen voordeliger. Indien dezelfde hoeveelheid goederen over een relatief korte afstand moet worden vervoerd, dan is het handiger om twee ritten per bestelwagen te maken.

Opslag en verhuizen met MVD Koeriers zorgvuldig en efficiënt.

Opslagruimte bij MVD Koeriers

Ons pand beschikt over een ruim magazijn, hierdoor kunnen wij diverse mogelijkheden aanbieden voor het opslaan van uw spullen. U kunt o.a. bij ons terecht voor opslag van uw inboedel of u kan gebruik maken van een palletopslag.

Het prettige aan het gebruik maken van onze opslagruimtes is dat u uw spullen, waarvan u wellicht niet weet wat u er mee moet, voor een langere tijd bij ons kan opslaan. Heeft u een plek gevonden in uw nieuwe huis? Dan kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Een van onze verhuis koeriers zal op de afgesproken datum en tijdstip uw meubels brengen en plaatsen op de gewenste plaats.

Heeft u vragen?


    Wij helpen u graag met het opslaan en het verhuizen van uw spullen. Wilt u een vrijblijvende offerte bij MVD Koeriers aanvragen? Neem dan contact met ons op.

    MVD Koeriers vrachtwagen voor alle transport diensten. Zorgvuldig en efficiënt!