Koerier Lelystad

Wanneer het gaat om koeriersdiensten in Lelystad dan zijn wij van MVD Koeriers de juiste partner. Door onze eigenschappen zoals flexibiliteit en betrouwbaarheid, in combinatie met onze gunstige prijzen bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

Wilt u een pakket versturen vanuit of naar Lelystad en wilt u dat dit pakket zorgvuldig wordt geleverd, dan is Koerier Lelystad door MVD Koeriers wat voor u! Onze koeriersdienst in Lelystad is 7 dagen per week en 24 uur per dag actief. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle levering van uw pakket.Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van Koerier Lelystad door MVD Koeriers? Neem gerust contact met ons op.

Verhuizen

Waarom MVD Koeriers voor uw Koeriersdiensten in Lelystad?

Een gespecialiseerd transportbedrijf is belangrijk wanneer het aankomt op het vervoeren van een (belangrijk) pakket. De belangrijkste benodigdheden voor een gespecialiseerd transportbedrijf zijn ervaren en gedreven koeriers. Wij van MVD Koeriers hebben uitsluitend deskundige koeriers in dienst die zich bewust zijn van het belang van uw zending.

Bij MVD Koeriers staan de klanten centraal en dat is goed terug te zien in de uitvoering van onze werkzaamheden. Onze koeriersdienst in Lelystad is gespecialiseerd in tijdkritische zendingen. Dit houdt in dat wij altijd op tijd leveren en zo snel mogelijk uw pakket op bestemming afleveren. Dit zowel voor groot als klein en gekoeld als verwarmde zendingen.

Verder zijn onze koeriers in Lelystad erg flexibel in zowel de tijdstippen als de bestemmingen. Niks is bij ons onmogelijk en wij denken graag met u mee over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Koerier Lelystad: Waar blinken wij in uit?

Zoals al eerder vermeldt, staan onze klanten bij ons centraal. Dit is ook terug te zien in onze USP’s, ofwel onze unique selling points. Waar blinken wij in uit en wat doen wij om onze klanten altijd tevreden te houden?

  1. Snelheid

Uw zendingen in Lelystad worden altijd snel opgehaald en afgeleverd op het desgewenste adres in binnen- of buitenland. Wanneer snelheid erg noodzakelijk is, laat dit dan op tijd aan ons weten dan kunnen wij extra prioriteit geven aan uw pakketje.

 

  1. Toegankelijkheid

Onze koeriersdiensten in Lelystad zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar voor al uw spoed-, same-day of overnight zendingen.

 

  1. Wagenpark

Wij beschikken over vele bestelbussen zodat wij al onze klanten in Lelystad en omstreken op de gewenste dagen kunnen helpen.

 

  1. Maatwerk

Heeft u specifieke wensen, maar bent u bang dat wij niks voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wij kijken graag met u naar de vele mogelijkheden. Wij van MVD Koeriers bieden u maatwerk en een juiste oplossing.

 

  1. Betrouwbaarheid

Wij beschikken over betrouwbare en zorgvuldige koeriers in Lelystad die uw zending met zorg behandelen. De focus van onze koeriers ligt op het leveren van kwaliteit en het verlenen van service.