Geconditioneerd transport in Europa

 Geconditioneerd transport betekent het transporten van bevroren-, gekoelde- en verwarmde bederfelijke goederen. Het transporteren van geconditioneerde producten moet uitgevoerd worden zonder onnodig verlies van kwaliteit. Daarom is het erg belangrijk dat het transport op de juiste manier en met de juiste middelen gebeurt.  Een gespecialiseerd transportbedrijf met gespecialiseerde en gedreven koeriers is daarbij noodzakelijk. Wij van MVD Koeriers zijn daarom voor u de ideale oplossing!

Gekoeld transport bij MVD Koeriers met GDP Certificering

Gekoeld Transport

MVD Koeriers biedt gekoeld transport. Het transporteren van gekoelde producten moet op de juiste manier en met de juiste middelen worden uitgevoerd. MVD Koeriers maakt bij gekoeld transport gebruik van spoedzendingen indien dit verpakte handelsgoederen betreft. De voertuigen van MVD Koeriers zijn voorzien van een temperatuur-registratie systeem. Hierdoor kan er een uitgebreid rapport worden opgemaakt over de temperatuurverloop tijdens de rit.. Zo bent u altijd verzekerd van een gekoeld en zorgvuldig transport.

Wij helpen u graag met het transporteren van uw gekoelde goederen en dit doen wij zorgvuldig door heel Europa!

Verwarmde transport

MVD Koeriers biedt verwarmd transport. Het transporteren van verwarmde ladingen moet op de juiste manier en met de juiste middelen worden verricht. MVD Koeriers maakt bij verwarmd transport gebruik van spoedzendingen indien dit verpakte handelsgoederen betreft. De voertuigen van MVD zijn voorzien van een temperatuur-registratie systeem, waarmee een uitgebreid rapport samengesteld kan worden over de temperatuurverloop tijdens de rit. Zo bent u altijd verzekerd van een verwarmde en zorgvuldige transport.

Wij helpen u graag met het transporteren van uw verwarmde goederen en dit doen wij zorgvuldig door heel Europa!

Werkwijze geconditioneerd transport

Tijdens het contact zal MVD Koeriers samen met u een datum en tijdstip bepalen waarop de geconditioneerde zending zal worden opgehaald en zal worden afgeleverd. Wij kunnen ons, na het contact, goed voorbereiden op de zending. Zo zullen wij bijvoorbeeld het voertuig zodanig instellen dat deze afgestemd is op uw pakket.

Een vlot transport is voor MVD Koeriers belangrijk. Wij streven ernaar uw geconditioneerde zending zo spoedig mogelijk op te halen en te bezorgen bij het door u doorgegeven adres. MVD Koeriers staat garant voor op tijd geleverde pakketten.

Waarom MVD Koeriers?

Bij het transporteren van geconditioneerde zendingen is het belangrijk dat u een professioneel transportbedrijf benaderd. MVD Koeriers is al een geruime tijd actief in het  transporteren van verschillende soorten goederen waaronder geconditioneerde goederen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf dat bekend staat om haar precisie, zorgvuldigheid, klantvriendelijkheid, professionaliteit en haar vlotheid.

Heeft u vragen?


    Gekoeld transport bij MVD Koeriers met professionele koeriers!

    Contact opnemen

    Indien u gebruik wilt maken van de transportdiensten van MVD Koeriers laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ervoor kiezen om zelf contact met ons op te nemen, dit kunt u doen via het telefoonnummer 0320-841841 of per e-mail via info@mvdkoeriers.nl.