Koerier en transportbedrijf MVD koeriers nabij Almere

MVD koeriers biedt haar koeriersdiensten aan in Harderwijk en omgeving. Wij zorgen ervoor dat wij het transport van pakketten op een zorgvuldige wijze vervoeren en op plaats van bestemming afleveren. MVD koeriers heeft diverse transportmiddelen zodat zij ieder pakket kunnen opsturen zowel gekoeld, verwarmd, in Nederland en naar het buitenland. MVD koeriers heeft de beschikking over gekwalificeerde vakmensen, jarenlange ervaring en een uitgebreid wagenpark, welke voldoet aan de strengste milieueisen.

Wilt u graag een pakket laten versturen vanuit Harderwijk? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0320 841841.

 

We werken o.a. voor fabrikanten, leveranciers, medische producenten en advocaten.

Contact informatie

MVD Koeriers

Havenweg 21c
8243 PL Lelystad

0320 841841

Info@mvdkoeriers.nl

MVD Koeriers is een snel groeiend, veelzijdig en zeer flexibel bedrijf waar de klant centraal staat. Wij bieden een passende vervoersoplossing in heel Europa en hebben hier ruime ervaring in, zelfs binnen 24 uur. Ons wagenpark beschikt over voertuigen in alle maten tussen bestel auto en kleine vrachtwagen. Ook bieden wij gekoeld transport aan via GDP richtlijnen. Hiervoor zijn wij dan ook GDP gecertificeerd.