Koerier en transportbedrijf MVD koeriers nabij Almere

Bent u op zoek naar een koerier in Almere en omgeving? Neem dan contact op met MVD koeriers. Wij leveren al uw pakketten, groot, klein, zwaar, licht, kostbaar of breekbaar vanaf ieder adres in Almere naar een bestemming in Nederland of zelfs naar een bestemming in Europa. Uw pakket is bij ons in goede handen en wij transporteren uw pakket met de grootste zorgvuldigheid naar de door u gekozen bestemming.

 

‘’Onze koeriersdienst is 7 dagen per week 24 uur per dag actief, bereikbaar en beschikbaar.’’

MVD koeriers beschikt over een landelijk en Europees netwerk wat bedoeld is om onze klanten nog sneller van dienst te kunnen zijn. Wij leveren onze diensten in heel Nederland en Europa en zijn makkelijk te bereiken vanuit Almere. Heeft u een pakket dat u door onze koeriersdienst wil laten transporteren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0320 841841.

 

We werken o.a. voor fabrikanten, leveranciers, medische producenten en advocaten.

Contact informatie

MVD Koeriers

Havenweg 21c
8243 PL Lelystad

0320 841841

Info@mvdkoeriers.nl

MVD Koeriers is een snel groeiend, veelzijdig en zeer flexibel bedrijf waar de klant centraal staat. Wij bieden een passende vervoersoplossing in heel Europa en hebben hier ruime ervaring in, zelfs binnen 24 uur. Ons wagenpark beschikt over voertuigen in alle maten tussen bestel auto en kleine vrachtwagen. Ook bieden wij gekoeld transport aan via GDP richtlijnen. Hiervoor zijn wij dan ook GDP gecertificeerd.