Koeriersdiensten en transport in Nederland

Wilt u een belangrijk pakket versturen binnen Nederland dat zorgvuldig wordt afgeleverd, dan is Transport Nederland door MVD Koeriers wat voor u!

Het is belangrijk dat u, bij het versturen van uw goederen, gebruik maakt van een gespecialiseerd transportbedrijf en dat zijn wij. Een van de benodigdheden voor een gespecialiseerd transportbedrijf zijn gedreven koeriers die zorgvuldig met uw zending omgaan. Uw zending is kostbaar en daar zijn onze koeriers zich goed van bewust. MDV koeriers draagt zorg voor koeriersdiensten door heel Nederland en dit dag en nacht.

MVD Koeriers door heel Nederland

MVD Koeriers is een dynamisch en veelzijdig bedrijf dat ieder jaar een groei doorstaat. Bij MVD Koeriers heeft u veel mogelijkheden en naast onze standaard werkzaamheden doen wij graag iets extra’s voor onze klanten. Wij zijn flexibel in zowel de tijdstippen als de bestemmingen en denken graag met u mee.

MVD Koeriers helpt u met Transport door Nederland. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via 0320-841841.

Transport Nederland zorgvuldig en snel - MVD Koeriers

De werkwijze van MVD Koeriers

U kunt uw gegevens achterlaten via ons contactformulier en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast kunt u ook zelf contact met ons opnemen via telefoonnummer 0320-841841 of per e-mail via info@mvdkoeriers.nl.

Tijdens het (telefonische) contact zullen wij samen met u een datum en tijdstip bepalen voor zowel het ophalen als het afleveren van het pakket. Naar aanleiding van het gesprek kunnen wij ons goed voorbereiden en bent u verzekerd van een vlot en zorgvuldig transport!

Heeft u vragen?

Transport Nederland met professionele koeriers

Waarom MVD Koeriers?

MVD Koeriers is naast zijn zorgvuldigheid ook een vlotte transporteur. Wij streven ernaar uw zending binnen twee dagen af te leveren. Doordat MVD Koeriers dag en nacht door heel Nederland koeriersdiensten heeft, kunnen wij ook zendingen binnen 24 uur leveren. MVD Koeriers staat garant voor op tijd geleverde pakketten.