MVD koeriers: uw koerier in Flevoland

MVD Koeriers is een snel groeiend, veelzijdig en zeer flexibel bedrijf waar de klant centraal staat. Wij bieden een passende vervoersoplossing in heel Europa en wij zijn hier heel ervaren in. Wij leveren zelfs binnen 24 uur. Ons wagenpark beschikt over voertuigen in alle maten tussen bestelauto’s en kleine vrachtwagens. Ook bieden wij gekoeld transport aan via GDP richtlijnen. Hiervoor zijn wij dan ook GDP gecertificeerd.

Verhuisbedrijf MVD koeriers’

Onze verhuisdienst is ideaal voor zowel de zakelijke als de particulieren markt. Of nou uw volledige inboedel van uw huis of kantoor verhuisd moet worden of dat u alleen een bank moet vervoeren MVD Koeriers is het geschikte koeriersbedrijf. Tevens kunt u ook uw inboedel of andere goederen opslaan in ons magazijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze dienstenpagina of neem contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om u op de gewenste manier te hulp te staan!

Volledige naam
Volledige adres
Telefoon nummer
Vraag of opmerking

Het laatste nieuws bij MVD Koeriers

MVD Koeriers is een dynamisch en veelzijdig bedrijf. Een bedrijf met meerdere mogelijkheden, zoals: koerierswerk, pakketdienst en vervoer van uw inboedel. Alles wat er in onze bus past, halen wij graag voor u op en bezorgen wij snel en betrouwbaar bij de bestemming naar wens. MVD Koeriers is betrouwbaar en representatief. Wij rijden met een nette bus en op tijd. Meerdere belangrijke aspecten zijn bij ons bespreekbaar. Te denken valt aan de tijd, wij leveren namelijk dag en nacht, en de opslag van goederen.

Contact informatie

MVD Koeriers GDP gecertificeerd voor de gewenste transportdiensten MVD Koeriers

Havenweg 21c
8243 PL Lelystad

0320 841841
Info@mvdkoeriers.nl