Koerier en transportbedrijf MVDkoeriers in Flevoland

MVD koeriers levert haar diensten door heel Flevoland waaronder Almere, Lelystad en Harderwijk. Wij vervoeren uw pakket vanuit Flevoland naar het juiste adres zowel binnen als buiten nederland. MVD koeriers is een transportbedrijf dat staat voor zorgvuldigheid, stiptheid en waarbij de klant het voor het zeggen heeft. Uw grote, kleine, gekoelde en kostbare pakketten worden met de grootste zorg behandeld en op de door u opgegeven bestemming afgeleverd. Onze koeriers zullen er alles aan doen om het transport vanuit Flevoland vlekkeloos en op tijd te laten verlopen.

 

‘’Onze koeriersdienst is 7 dagen per week 24 uur per dag actief, bereikbaar en beschikbaar.’’

Wilt u graag een pakket laten versturen vanuit Flevoland? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0320 841841.

 

We werken o.a. voor fabrikanten, leveranciers, medische producenten en advocaten.

Contact informatie

MVD Koeriers

Havenweg 21c
8243 PL Lelystad

0320 841841

Info@mvdkoeriers.nl

MVD Koeriers is een snel groeiend, veelzijdig en zeer flexibel bedrijf waar de klant centraal staat. Wij bieden een passende vervoersoplossing in heel Europa en hebben hier ruime ervaring in, zelfs binnen 24 uur. Ons wagenpark beschikt over voertuigen in alle maten tussen bestel auto en kleine vrachtwagen. Ook bieden wij gekoeld transport aan via GDP richtlijnen. Hiervoor zijn wij dan ook GDP gecertificeerd.